Διαφήμιση
Δευτέρα, 30 Οκτώβριος 2006 00:30

Το aLive στο Ηχος + Εικόνα Show 2006

To pro audio – lighting section της καθιερωμένης έκθεσης Ηχος Εικόνα Show, μπορεί να ήταν μικρό και να έμοιαζε σαν τη μύγα μέσα στο γάλα σε μια αμιγώς consumer έκθεση σαν κι αυτή, είχε όμως τη δική του δυναμική παρουσία.

του Βασίλη Λαδονικόλα

Αλλωστε ήταν γνωστό σε όλους εκ των προτέρων, ότι η συντριπτική πλειοψηφία των επισκεπτών θα ερχόταν για να δει LCD και Plasma τηλεοράσεις, βιντεοπροβολείς και audio συστήματα οικιακού κινηματογράφου και όχι μεγάλα PA συστήματα, κινούμενες κεφαλές, εξέδρες, τράσες, επαγγελματικούς ενισχυτές και προγράμματα ακουστικής βελτίωσης χώρων και σεταρίσματος συστημάτων.
Οπότε, την όποια γκρίνια άκουσα από τους συμμετέχοντες για μη εστιασμένο κόσμο και ειδικό κοινό, τη θεωρώ μάλλον ανούσια, αφού οι συμμετέχοντες όφειλαν να γνωρίζουν εκ των προτέρων τον consumer χαρακτήρα μιας τέτοιας έκθεσης. Εκτός βεβαίως κι αν τους έταξαν άλλα...

Η δική μου άποψη ωστόσο (αν έχει κάποια σημασία αυτή) είναι ότι οι συμμετέχοντες που έλαβαν μέρος, έκαναν πολύ καλά (εφόσον αποφάσισαν να το πράξουν) και πήγαν στην εν λόγω έκθεση μιας και επί του παρόντος δεν υπάρχει τίποτε άλλο που να καλύπτει την παρουσίαση αντίστοιχων επαγγελματικών και prossumer συστημάτων ήχου, φωτισμού, προβολής και dJ-ing. Σίγουρα η εν λόγω επαγγελματική κοινότητα αξίζει κάτι καλύτερο, μικρότερο ίσως, αλλά μακράν πιο εστιασμένο, αποτελεσματικό και ολοκληρωμένο. Εως ότου όμως λάβει χώρα και οστά κάποιο άλλο, πιο εστιασμένο και καθολικό event, εκθέσεις σαν κι αυτή αποτελούν τη μοναδική προσέγγιση του επαγγελματικού χώρου με ένα πιο ευρύ κοινό. Τουλάχιστον όσοι παραβρέθηκαν έδωσαν δυναμικό παρών και τον καλύτερο εαυτό τους...

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν την ξενάγηση στα ενδότερα των περιπτέρων της pro κοινότητας. Μπαίνοντας στον επάνω όροφο του Hellexpo και περνώντας τα περίπτερα με τις Hi-Fi υλοποιήσεις, έφτανε κανείς ουσιαστικά λίγο πριν το τελείωμα της έκθεσης όπου βρίσκονταν τα επτά (7) συνολικά περίπτερα με τα προϊόντα επαγγελματικού ήχου και φωτισμού, και τους αντίστοιχους εκθέτες, που ήταν οι SAE, Lights & Effects, Space Lights, Mega Event, IMA Audio & Lighting, Music Center Λιόλιος και Γριβάκης Εμμ. Γεώργιος, ενώ στον κάτω όροφο στο περίπτερο της εταιρείας Intersys υπήρχαν τα DJ προϊόντα της Pioneer. Στο ομολογουμένως εντυπωσιακό περίπτερο της εταιρεία Φ. Νάκας υπήρχαν πολλά μουσικά προϊόντα της εταιρείας με τα ηλ. πιάνα της σειράς Claviniva να έχουν την τιμητική τους.

SAE
Στη συγκεκριμένη επαγγελματική ενότητα του επάνω επιπέδου της έκθεσης (Level D) μας υποδεχόταν η SAE, η γνωστή σχολή ηχοληψίας, μουσικής τεχνολογίας (και όχι μόνο), με τον τεράστιο χώρο υποδοχής της που ήταν ανοικτός για όλους τους ενδιαφερόμενους, που ήθελαν παραπάνω πληροφορίες για προγράμματα σπουδών, σεμινάρια κλπ. Φυσικά τα μαθήματα έχουν αρχίσει, και όπως μου εκμυστηρεύθηκε ο Μάριος Φαραζής διευθυντής σπουδών της Ελληνικής SAE, άλλη μια εξαιρετική χρονιά μόλις ξεκίνησε για τη σχολή, η οποία σημειωτέον σε λίγο καιρό θα ξεκινήσει διήμερα σεμινάρια με μεγάλη ποικιλία στη θεματολογία τους, τα οποία θα απευθύνονται όχι μόνο στους μαθητές, αλλά και στους επαγγελματίες του audio. Σχετική ενημέρωση θα λάβετε τόσο από το ‘aLive’ όσο και μέσα από το AVPro.

LIGHTS & EFFECTS
Το περίπτερο της Lights & Effects ήταν αναμφισβήτητα το πιο κοντινό στην consumer φιλοσοφία της έκθεσης, αφού εδώ κυριαρχούσαν τα DJ και Prossumer προϊόντα των εταιρειών Numark και Alesis, καθώς και τα ολοκαίνουργια OEM φωτιστικά προϊόντα (par 56, 64 με LED, strobo led, φωτιστικές κονσόλες και dimmer) που φέρουν το λογότυπο της Lights & Effects. Αυτό το τελευταίο ήταν και το μεγάλο highlight στο περίπτερο της Lights & Effects, η οποία μπαίνει ακόμα πιο δυναμικά στο χώρο των προσιτών φωτιστικών νέας τεχνολογίας με λύσεις που φέρουν την υπογραφή της.
Οσον αφορά τα προϊόντα της Numark ξεχώρισε το νέο HDX με τον onboard αποσπώμενο σκληρό δίσκο χωρητικότητας 80GB ο οποίος υποστηρίζει αποθήκευση και αναπαραγωγή αρχείων MP3, WMA, WAV, Ogg Vorbis, και FLAC (lossless) formats, με αποτέλεσμα το μεγαλύτερο μέρος της δισκοθήκης σας να μην το κουβαλάτε, αλλά να το έχετε αποθηκευμένο εντός του player.
Τα εν λόγω αρχεία μεταφέρονται στον σκληρό δίσκο μέσω της ενσωματωμένης θύρας USB 2.0, ενώ το HDX διαθέτει slot load CD drive, και εξωτερική αναλογική στερεοφωνική είσοδο στάθμης γραμμής (line in). Φυσικά, η δυνατότητα επιλογής τρακ μέσω καλλιτέχνη, τραγουδιού ή μουσικού είδους, καθιστά την αναζήτηση των επιθυμητών τρακ ακόμα πιο εύκολη (και γρήγορη) υπόθεση.

Τα βλέμματα έκλεψε και το iDJ Mixing Console για χρήστες iPod (και όχι μόνο). Πρόκειται για ένα 2- κάναλο μίξερ που προσφέρει άμεση δυνατότητα σύνδεσης 2 iPod μέσω των ενσωματωμένων iPod doc stations που φέρει, υποστηρίζοντας παράλληλα όλα τα μοντέλα του δημοφιλούς ‘walkman του 21ου αιώνα’. Το iDJ διευκολύνει όχι μόνο τους επαγγελματίες DJ’s, αλλά και όλους τους κατόχους iPod που απλά θέλουν να μιξάρουν...
Είδαμε ακόμα τα ηχεία της P. Audio, καθώς και όλη σχεδόν τη γκάμα των μικροφώνων της CAD. Στα highlight του περιπτέρου το dJ σετ του Sparky ο οποίος έπαιξε με δυο HDX και μίξαρε στον κορυφαίο μίκτη Numark 5000Fx…

SPACE LIGHTS & AUDIO
Εντυπωσιακό το κεντρικό περίπτερο της Space Lights & Audio με καλή χωροταξική διαμόρφωση και ‘δυνατή’ παρουσία απ’ όλα τα προϊόντα (οι 4 ηχοστήλες με τα ConTour Array της HK Audio και οι τετράγωνες προθήκες με τις τράσες που φιλοξενούσαν κινούμενες κεφαλές, έκλεψαν την παράσταση όσον αφορά το σχεδιαστικό / αισθητικό μέρος του περιπτέρου). {p|1199|Αρτι αφιχθείσα από Αμερική η εξέδρα της Staging Concepts|u|}Εδώ, τα νέα προϊόντα ήταν πολλά και ενδιαφέροντα, ενώ το ντεμπούτο τους επί ελληνικού εδάφους έκαναν και δυο νέες αντιπροσωπεύσεις της Space Lights & Audio. Πρόκειται για δυο αμερικάνικες εταιρείες, τη Staging Concepts που κατασκευάζει ρυθμιζόμενες και ευέλικτες πλατφόρμες και εξέδρες για όλες τις χρήσεις, και την (επίσης Αμερικάνικη) Moving LED. {p|1200|Νέα αντιπροσώπευση για τη Space Lights, η Αμερικάνικη Moving LED|u|}Το High Power Wash Light της Moving LED που έκανε το ντεμπούτο του στη χώρα μας, χρησιμοποιεί 72 luxeon leds ισχύος 3watt έκαστο (η μοναδική στον κόσμο LED κεφαλή με 3Watt luxeon leds), 4χρωμία RGBA (τα 3 βασικά χρώματα συν φαιοκίτρινο), υποστηρίζει 4 δις χρωματικούς συνδυασμούς, διαθέτει ενσωματωμένο ‘κρυφό’ κρεμαστικό σύστημα (βρίσκεται κάτω από τη βάση), ζυγίζει μόλις 18 κιλά, και καταναλώνει σε πλήρη ισχύ μόνο 280watt. Τέλος σύμφωνα με τους ανθρώπους της Space Lights & Audio, η τιμή της κεφαλής θα είναι μια ευχάριστη έκπληξη.
{p|1206|Ηδη 14 τέτοιες κεφαλές έχουν εγκαταστασθεί στο Frangelico|u|}Επόμενο ντεμπούτο (αφίχθηκε κυριολεκτικά λίγες ώρες πριν την έκθεση όπως και η εξέδρα της Staging Concepts) ήταν η νέα κινούμενη κεφαλή XL 1200 της PR Lighting η οποία χάρη στη φωτεινότητα της πηγής της και τα εξελιγμένα οπτικά συστήματα που φοράει, κατατάσσεται ανάμεσα στις πιο φωτεινές κεφαλές της αγοράς. Στα ατού της τα μόλις 35 κιλά για την έκδοση PR-2910 με electronic ballast και τα 47 κιλά για την έκδοση PR-2910M με το Magnetic ballast. Να σημειώσουμε ότι η κεφαλή που είδαμε στην έκθεση έκανε μεν επίσημο ντεμπούτο στη χώρα μας, όμως τις προηγούμενες εβδομάδες, είχαν αφιχθεί αεροπορικώς άλλες 14 ίδιες κεφαλές που πουλήθηκαν στο live club Frangelico.
Φυσικά, είδαμε και ακούσαμε από κοντά τα ConTour Array της HK (CTA 208 και CTA 118 sub) που είχαν στηθεί στις 4 γωνίες του περιπτέρου, όπως και η υπόλοιπη οικογένειεα των ηχείων της HK με την προσιτή κι ευέλικτη οικογένεια LUCAS να μαγνητίζει τα βλέμματα, αλλά και μια κινέζικη κόπια της γνωστής Avolytes Pearl 2004, με την ονομασία Avalyteς. Παρών στην έκθεση ήταν συνεχώς, όλο το δυναμικού της Space Lights (κκ. Ασπρούλης, Γούργουλας, Κοντός)

MEGA EVENT
Εδώ, η πεταλούδα της Outline (φωτό) άνοιγε τα φτερά της για να υποδεχθεί στα ενδότερα του περιπτέρου τους επισκέπτες οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να δουν και να ακούσουν τα μόνιτορ της σειράς HARD, το περίφημο ‘kanguro’ (ίσως το πιο έξυπνα ευέλικτο ‘μικρό’ σύστημα που έχει παρουσιαστεί ποτέ, χάρι στο ‘μάρσιπο’ εντός του sub που μεταφέρει το δορυφόρο), το προσανατολισμένο ηχείο Multipla 8, ιδανικό για να δώσει αποτελεσματικές λύσεις σε περιπτώσεις που η ηχομόνωση είναι αδύνατη, τα αυτοενισχυόμενα Micra, καθώς και τα ηλεκτρονικά και ενισχυτικά της Outline. Παρών εδώ και το μετρητικό / ρυθμιστικό σύστημα software V.I.P. της Outline σ’ ένα πλήρες demo των δυνατοτήτων του. {p|1207|To 'έξυπνο' & ευέλικτο Kanguro|u|}
Αρκετό ενδιαφέρον είχαν και οι μικρές σε διάρκεια αλλά πλήρεις σε ουσία ακροάσεις του line array συστήματος των butterfly High Pack C.D.H. 483. Το σύστημα που ακούσαμε αποτελούνταν από 7 butterfly High Pack C.D.H. 483 εκ των οποίων όμως έπαιζαν μόνο τα 4 επάνω, για τις ανάγκες του demo. {p|1208|Τα ενεργά μόνιτορ της σειράς HARD|u|}Με δεδομένο λοιπόν ότι η κρέμαση και κατ’ επέκταση ο ακουστικός λωβός της συστοιχίας βρισκόταν πολύ χαμηλά, το σύστημα έδειξε με σαφήνεια, γιατί αρχίζει να κερδίζει έδαφος σε απαιτητικά rider. Να υπενθυμίσω ότι φέτος ‘βγήκε’ περιοδεία με τους Jamoroquai, ενώ χρησιμοποιήθηκε στα surround κανάλια του πεντακάναλου συστήματος που στήθηκε για τον Roger Waters στο Hyde Park του Λονδίνου τον περασμένο Ιούλιο. Το μόνο σίγουρο για το σύστημα είναι ότι τα καλύτερα έρχονται...και αυτό το ξέρουν καλά τα παιδιά της Mega Event (σς. Σωτήρης Κολλιός και Σπύρος Δρακάτος) που βρίσκονταν συνεχώς στις ‘επάλξεις’ του περιπτέρου τους για να εξυπηρετήσουν τους επισκέπτες με πραγματικά demo. {p|1202|Μιχάλης Ασιτζόγλου (ΙΜΑ) και Σπύρος Δρακάτος (Mega Event)|u|}Με δεδομένο πάντως τον consumer χαρακτήρα της έκθεσης εκτιμώ ότι τα highlight του περιπτέρου της Mega Event ήταν τα ενεργά Micra SP (όπου ένα ενεργό οδηγεί ακόμα δυο σε σειρά), το προσανατολισμένο ηχείο Multipla 8 και το ευέλικτο στη μεταφορά, την τοποθέτηση και την οδήγηση σύστημα ηχείων ‘kanguro’. Οσον αφορά το φωτιστικό κομμάτι, ενδιαφέρουσα ήταν η παρουσία των προσιτών σε τιμή κινούμενων κεφαλών της κινέζικης Tebly.

IMA AUDIO & LIGHTING
Οπως χαρακτηριστικά μου ανέφερε ο Μιχάλης Ασιτζόγλου της ΙΜΑ, ένας από τους ξένους φιλοξενούμενούς του (αν δεν κάνω λάθος ο εκπρόσωπος της Renkus Heinz) μέτρησε ένα – ένα τα ηχεία που είχαν στηθεί στο τεραστίων διαστάσεων γωνιακό περίπτερο της IMA και τα έβγαλε περί τα 159! αριθμός που μάλλον συνιστά ευρύτερο εκθεσιακό ρεκόρ... Ανάμεσα στην εκθεσιακή υπερπαραγωγή του περιπτέρου της IMA λοιπόν ξεχωρίσαμε πολλά νέα μοντέλα που έκαναν εδώ την πρώτη τους εμφάνιση στην Ελλάδα.
Τέτοια ήταν ο 6κάναλος μίκτης AC-6 της Ecler, αλλά και ο νέος μίκτης xone:3d της Allen & Heath ο οποίος συνδέεται μέσω οπτικής θύρας ή θύρας midi με PC και διαχειρίζεται όλα τα προγράμματα DJ, ενώ υποστηρίζει και απευθείας download μουσικών αρχείων. Παρούσα ήταν και όλη η σειρά NUO (Nuo 1,2,3,4 και 5) της Ecler, καθώς και όλη γκάμα ασύρματων μικροφώνων της Mipro.
Το αναμφισβήτητο highlight πάντως δεν ήταν άλλο από το νέο σύστημα Geo D της Nexo το οποίο βρισκόταν αναρτημένο ανάμεσα στα GEO T και GEO S (άλλωστε εκεί ακριβώς τοποθετείται και ως μοντέλο). {p|1219|Μιχάλης Ασιτζόγλου και Denis Baudier της Nexo, μπροστά από το GEO D|u|}Εκεί συναντήσαμε και τον Denis Baudier General Manager της Nexo με τον οποίο είχαμε μια ενδιαφέρουσα κουβέντα για το νέο GEO D, (το οποίο παρεμπιπτόντως σ’ ένα 6μηνο έχει πουλήσει 2.000 καμπίνες) αλλά και τα μελλοντικά σχέδια της Nexo (η συνέντευξη θα φιλοξενείτε από αύριο στη στήλη «πρόσωπα»...).
Νέα αντιπροσώπευση για την IMA αποτελούν και τα προϊόντα της Ολλανδικής Alcons. Οι Ολλανδοί της alcons ειδικεύονται στις μεγαφωνικές μονάδες τύπου ribbon τις οποίες έχουν εξελίξει σε υψηλό επίπεδο αξιοπιστίας και καταληπτότητας για pro audio απαιτητικές εφαρμογές, εξ’ ου και τα drivers τους έχουν μετονομαστεί σε Pro Ribbon. Νέες υλοποιήσεις της Alcons Audio είναι τα LR 14 που αποτελούν μικρότερα αδέλφια των LR 16 και σε μεγάλες εγκαταστάσεις προορίζονται για down fill χρήση κάτω από αυτά. Επίσης υπάρχει και η σειρά Q που χρησιμοποιεί το 18ιντσο ribbon-tweeter με την ιδιαίτερα γραμμική απόκριση. Οσον αφορά τη Renkus Heinz, εδώ τα νέα ακούνε στο όνομα ‘iconyxx’. Πρόκειται για ένα ‘εκκλησιαστικό’ ηχείο (κάνει κυριολεκτικά θραύση στην Αμερική το τελευταίο 6μηνο) το οποίο εφαρμόζει της αρχές της τεχνολογίας line array, ενώ υποστηρίζει δικό του λογισμικό (software) με ρυθμίσεις χώρου, δυναμικούς επεξεργαστές, δυνατότητα κατευθυντικότητας μέσω καθυστέρησης, κλπ. Στη φωτό βλέπουμε το IC 16 το οποίο αποτελείται από 2 κομμάτια, ενώ τα μοντέλα φτάνουν έως το ‘iC 48’ το οποίο αποτελεί μια τεράστια ηχητική στήλη...
Οι ψηφιακοί ενισχυτές και επεξεργαστές της Digisynthetic, πραγματοποίησαν το δικό τους ‘ψηφιακό’ ντεμπούτο στο περίπτερο της IMA, όπου είδαμε και τα 4 μοντέλα της σειράς DSP και συγκεκριμένα, τα DSP 1200E, DSP 1800E, DSP 2240E DSP 3200E που λειτουργούν σε τάξη ‘D’. Στα ατού τους οι PC Remote υποδοχές in/out καθώς και το ειδικό software μέσω του οποίου ο χρήστης έχει μέσω του PC του πρόσβαση σε ρυθμίσεις στάθμης, ισοστάθμισης, δυναμικής επεξεργασίας και safety link.
Από φώτα, η νέα παρουσία εδώ, άκουγε στο όνομα AEON Light. Οι εν λόγω κεφαλές προέρχονται από την Κίνα, άρα είναι κάτι παραπάνω από προσιτές. Τα μοντέλα που είδαμε είναι τα AM 150, AM 250, AM 300 και AM 575. Αξιοσημείωτο ότι το ‘μικρό’ AM 150 είναι ίσως το μοναδικό στην κλάση του με rotation gobos.
Παρούσες ήταν φυσικά και οι κονσόλες μεγάλου φορμά της Allen & Heath, με μοντέλα από τις σειρές ML & GL.

MUSIC CENTER ΛΙΟΛΙΟΣ
Εδώ, στο περίπερο του κ. Λιλιού, τα προϊόντα της ισπανικής DAS είχαν την τιμητική τους. Δεν ξέρω αν έχετε συνειδητοποιήσει τη δυναμική της ισπανικής εταιρείας την τελευταία 2ετία – 3ετία, αλλά είναι γεγονός ότι η DAS έχει σημειώσει τεράστια βήματα προόδου σε επίπεδο υλοποιήσεων, διείσδυσης στην αγορά, αλλά και marketing. Είναι χαρακτηριστικό, ότι λαμβάνω σχεδόν μια με δυο φορές την εβδομάδα δελτίο τύπου με τις νέες ‘επιτυχίες’ (εγκαταστάσεις, εκδηλώσεις, νέα μοντέλα, event ανά τον πλανήτη γη όπου ‘παίζουν’ τα DAS, καθώς και μόνιμες εγκαταστάσεις ηχείων) της Ισπανικής εταιρείας. Στο περίπτερο της Music Center Λιόλιος λοιπόν το νέο προϊόν ήταν το 4ο μέλος της line array σειράς της DAS, το Varriant Installation Array, το οποίο αποτελείται από το δορυφόρο Variant 25A και από το υπογούφερ Variant 18A που όπως σωστά μαντέψατε χρησιμοποιεί ένα 18ιντσο γούφερ με ευμεγέθες πηνίο φωνής διαμέτρου 100mm, και ενσωματωμένο ενισχυτή τάξης D με αποθέματα ισχύος 2.500Watt. Ο ενσωματωμένος ενισχυτής διαθέτει ένα έξυπνο σύστημα απαγωγής της θερμότητας, δίχως ανεμιστήρες ή ογκώδης και βαριές ψύκτρες, ενώ διαθέτει κύκλωμα soft start up, ενσωματωμένα συστήματα προστασίας από υπέρταση και προστατεύει από τάση DC το οδηγούμενο γούφερ. Οσον αφορά το δορυφόρο Variant 25A, αυτός χρησιμοποιεί μια τραπεζοειδή καμπίνα κλίσης 7,5 μοιρών και αποτελεί υλοποίηση δυο δρόμων, τριών μεγαφώνων. Συγκεκριμένα, 2 γούφερ 5ιντσών αναλαμβάνουν την αναπαραγωγή των χαμηλομεσαίων, ενώ ένα driver με διάφραγμα τιτανίου 2 ιντσών φροντίζει για την αναπαραγωγή των υψηλών. Αμφότερες οι μονάδες διαθέτουν ισχυρό μαγνητικό σύστημα νεοδυμίου. Ο ενσωματωμένος δικάναλος ενισχυτής ‘δουλεύει’ σε τάξη ΑΒ και διαθέτει αποθέματα ισχύος της τάξεως των 250watt για τα δυο γούφερ και 150watt (peak τιμές) για την κόρνα, ενώ όσον αφορά τα ενσωματωμένα ηλεκτρονικά, περιλαμβάνεται ενεργό φίλτρο διαχωρισμού συχνοτήτων, επεξεργαστής σήματος, περιοριστής και κύκλωμα προστασίας από υπερθέρμανση, υπεροδήγηση κλπ.
Ανάλογα με το κρεμαστικό (Rigging Options) το σύστημα έχει διαφορετικές ονομασίες, ενώ το μεγάλο ατού του είναι η πολυχρηστικότητα και η ευελιξία του, καθώς μπορεί να αναρτηθεί στο ταβάνι (ιδανικό για χαμηλοτάβανα μαγαζιά) μοναδιαία, είτε να χρησιμοποιηθούν cluster των δυο...
Το Varriant Installation Array προορίζεται κυρίως για μόνιμες εγκαταστάσεις, ενώ αποτελεί το 4ο μέλος της line array σειράς της DAS. Είδαμε επίσης αναρτημένο και το σύστημα Aero 38 της DAS, καθώς και τον Poseidon Professional RGB Laser Projector της AT Laser, ο οποίος ενσωματώνει την τελευταίας γενιάς DPSS (Diode Pumped Solid-State) RGB τεχνολογία Laser.

ΓΡΙΒΑΚΗΣ ΕΜΜ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Στην εταιρεία του κ. Γριβάκη είδαμε το πολύ ευέλικτο σύστημα DJing της American Audio με το δικό του flight case, το οποίο περιλαμβάνει δυο player (υποστηρίζουν και MP3 αρχεία) CDI 300 MKII και στο κέντρο τον 3-κάναλο μίκτη Q-D6. Ο εν λόγω μίκτης υποστηρίζει δυο εισόδους phono, 3 εισόδους στάθμης γραμμής, 2 βοηθητικές εισόδους aux και μια είσοδο για μικρόφωνο, ενώ μια mini jack είσοδο στην πρόσοψη του μίκτη υποστηρίζει την άμεση σύνδεση με MP3 players. Επίσης τα plug-n-play φωτιστικά σώματα και οι led εφαρμογές της iSolution ήταν παρόντα στο εν περίπτερο της εταιρείας Γ. Γριβάκης, μαζί με άλλα consumer προϊόντα όπως έπιπλά και βάσεις στήριξης συσκευών Hi-Fi και τηλεοράσεων, MP3 Players και αναλώσιμα και αξεσουάρ της Philips.

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση